Να στείλετε μήνυμα
Τηλ.::
ZHEJIANG JIEHUA NEW MATERIALS CO., LTD.
ZHEJIANG JIEHUA NEW MATERIALS CO., LTD.

Η ZHEJIANG JIEHUA NEW MATERIALS CO., LTD.

Αρχική Σελίδα

ZHEJIANG JIEHUA NEW MATERIALS CO., LTD.

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα ZHEJIANG JIEHUA NEW MATERIALS CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα ZHEJIANG JIEHUA NEW MATERIALS CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα ZHEJIANG JIEHUA NEW MATERIALS CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ
1 2 3

ZHEJIANG JIEHUA NEW MATERIALS CO., LTD.

    Η ZHEJIANG JIEHUA NEW MATERIALS CO., LTD.(που αναφέρεται ως Zhejiang Jiehua) ιδρύθηκε το 2001. Έχουμε ισχυρή τεχνική βάση και δύναμη παραγωγής στον τομέα των υπεροξειδίων.επέκταση της ικανότητας, επέκταση της ποικιλίας και ανάπτυξη της αγοράς,Η Zhejiang Jiehua έχει αναπτυχθεί γρήγορα σε μια σημαντική βάση παραγωγής υπεροξειδίων στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού και έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές υπεροξειδίων στον κόσμο.

Τα προϊόντα υπεροξειδίου μας χρησιμοποιούνται ευρέως στο βιομηχανικό και πολιτικό πλύσιμο, την προστασία του περιβάλλοντος, τη γεωργική παραγωγή, την επεξεργασία τροφίμων, την ιατρική και την υγεία, τη μεταλλουργία, το χαρτί, τα υφάσματα,πετροχημικές και άλλες βιομηχανίεςΤα υφιστάμενα προϊόντα περιλαμβάνουν το υπεροξείδιο του νατρίου, το υπεροξείδιο του ασβεστίου, το υπεροξείδιο του μαγνησίου, το μονοσουλφάριο του καλίου, το συνθετικό πρόσθρεπτο πυριτικό του μαγνησίου, το υπεροξείδιο του νατρίου κλπ.Έχουμε εργαστήρια παραγωγής εμπορευμάτων και γραμμή παραγωγής επεξεργασίας OEM που πληροί τις απαιτήσεις GMPΗ ισχύουσα παραγωγική μας ικανότητα είναι η εξής: το περοβωρικό νάτριο φτάνει τους 20.000 τόνους, το υπεροξείδιο του μαγνησίου φτάνει τους 3000 τόνους, το υπεροξείδιο του ασβεστίου φτάνει τους 3000 τόνους,και η ένωση του μονοσωλφάτου καλίου φτάνει τα 12000 τόνους.

Ως μια καινοτόμο σύγχρονη επιχείρηση, η Zhejiang Jiehua δίνει επίμονη έμφαση στην ανάπτυξη της τεχνολογίας, την ποιότητα των προϊόντων και την προστασία του περιβάλλοντος.αυξάνει συνεχώς τις επενδύσεις στην τεχνολογία έρευνας και ανάπτυξης και τη δημιουργία συστήματος έρευνας και ανάπτυξηςΣήμερα, έχει δημιουργηθεί το Ινστιτούτο Περοξειδίου και μια σειρά από επιστημονικές και τεχνολογικές πλατφόρμες καινοτομίας με ισχυρό επαγγελματισμό.Πολλά πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα έχουν δημιουργήσει υψηλό επίπεδο έρευνας και πλήρη υποδομή.Το κύριο προϊόν μας, το περβορατικό νάτριο, έχει καταχωρηθεί ως εθνικό προϊόν υψηλής τεχνολογίας.

Η Zhejiang Jiehua ακολουθεί την πολιτική ποιότητας∆ημιουργία αξίας για τους πελάτες με υψηλής ποιότητας.Η Zhejiang Jiehua δεσμεύεται να παρέχει στους πελάτες προϊόντα και υπηρεσίες που ικανοποιούν ή υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους,και επιδιώκει να ανταποκριθεί στην τιμή-στόχο του πελάτη και να δημιουργήσει ένα πρώτο πέρασμα πιστοποίησης διπλού συστήματος QMS (ISO9001) και EMS (ISO14001).

Η Zhejiang Jiehua έχει πάντα δεσμευτεί να παρέχει τα πιο πρόσφατα και πιο φιλικά προς το περιβάλλον χημικά προϊόντα για τους εγχώριους και διεθνείς πελάτες.Η εταιρεία έχει καθορίσει την στρατηγική ανάπτυξης.να φτιάξουν ισχυρά υπεροξείδια και να δημιουργήσουν ένα αιώνιο θεμέλιοΚάθε προσπάθεια μας είναι να γίνουμε ο πιο αξιόπιστος προμηθευτής υψηλής ποιότητας υπεροξειδίων, ο πιο αξιόπιστος παγκόσμιος συνεργάτης.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Αριθμός Υπαλλήλων : 261~500

Ετήσιες πωλήσεις : 15000000-20000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2001

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

ιστορία της εταιρίας

    Η χημική Co. Shangyu Jiehua Shaoxing, ΕΠΕ (καλούμενο Shangyu Jiehua) καθιερώθηκε το 2001. Έχουμε την ισχυρή τεχνική δύναμη ιδρύματος και παραγωγής στον τομέα των υπεροξειδίων. Μετά από τη συνεχή τεχνολογική καινοτομία, την επέκταση ικανότητας, την επέκταση ποικιλίας και την ανάπτυξη αγοράς, Shangyu Jiehua έχει αναπτυχθεί γρήγορα σε μια σημαντική βάση παραγωγής για τα υπεροξείδια στη περιοχή του Ασιατικού Ειρηνικού και ένας από τους προμηθευτές παγκόσμιου κορυφαίους υπεροξειδίου.

υπηρεσία της εταιρίας

    Το Shangyu Jiehua εμμένει στην ποιοτική πολιτική-δημιουργώντας αξία για τους πελάτες με την πρώτης τάξεως ποιότητα. Το Shangyu Jiehua είναι δεσμευμένο στην παροχή των πελατών τα προϊόντα και των υπηρεσιών που ικανοποιούν ή υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους, και προσπαθεί να συμμορφωθεί με την αξία στόχων του πελάτη και να δημιουργήσει ένα πρώτο πέρασμα QMS (ISO9001) και πιστοποίηση συστημάτων EMS (ISO14001) τη διπλή.

    Το Shangyu Jiehua είναι πάντα δεσμευμένο στην παροχή των πιό πρόσφατων και φιλικότερων προς το περιβάλλον χημικών προϊόντων για τους στην εγχώρια αγορά και διεθνείς πελάτες. Η επιχείρηση έχει καθορίσει τα ισχυρά υπεροξείδια στρατηγική-τύπου ανάπτυξης και δημιουργεί ένα εκατονταετές ίδρυμα, και καθορίζεται για να γίνει η υπερηφάνεια της σφαιρικής χημικής βιομηχανίας! Κάθε μια από την προσπάθειά μας είναι να κάνει τον εμπιστευμένο προμηθευτή υψηλού σας - ποιοτικά υπεροξείδια, ο εμπιστευμένος σφαιρικός συνεργάτης σας.

Ομάδα επιχείρησης

    Τα προϊόντα υπεροξειδίου μας χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανική και αστική πλύση, την προστασία του περιβάλλοντος, τη αγροτική παραγωγή, την επεξεργασία τροφίμων, ιατρικός και την υγεία, τη μεταλλουργία, το έγγραφο, το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν, το πετροχημικό και άλλες βιομηχανίες. Τα υπάρχοντα προϊόντα περιλαμβάνουν perborate νατρίου, το υπεροξείδιο ασβεστίου, το υπεροξείδιο μαγνήσιου, το κάλιο monopersulfate, το συνθετικό προσροφητικό πυριτικών αλάτων μαγνήσιου, το νάτριο percarbonate, κ.λπ. Έχουμε τη γραμμή παραγωγής επεξεργασίας εργαστηρίων παραγωγής προϊόντων και cOem που καλύπτει τις απαιτήσεις της κκπ. Η υπάρχουσα ικανότητα παραγωγής μας είναι η ακόλουθη: perborate νατρίου φθάνει σε 20.000 τόνους, το υπεροξείδιο μαγνήσιου φθάνει σε 3000 τόνους, το υπεροξείδιο ασβεστίου φθάνει σε 3000 τόνους, και η ένωση καλίου monopersulfate φθάνει σε 12000 τόνους.

ZHEJIANG JIEHUA NEW MATERIALS CO., LTD.
- Όχι, όχι.1, WEIYI EAST ROAD, HANGZHOU GULF ECONOMIC & TECHNICAL DEVELOPMENT ZONE, SHANGYU DISTRICT, 312369, SHAOXING CITY, ZHEJIANG PROVINCE, CHINA. Η παραγωγή του προϊόντος που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του προϊόντος που χρησιμοποιείται για την π
Τηλ.::86-575-82130987
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Υπεροξείδιο μαγνήσιου προμηθευτής. © 2019 - 2024 peroxidechemical.com. All Rights Reserved.